Нели Рангелова и Маргарита Хранова влизат в челен сблъсък! Поводът е

...
Нели Рангелова и Маргарита Хранова влизат в челен сблъсък! Поводът е
Коментари Харесай

Нели Рангелова В Сблъсък С Марги Хранова

Нели Рангелова и Маргарита Хранова влизат в преден конфликт! Поводът е идният Фестивал за поп и рок музика – „София 2018“. Той ще се организира на 18 септември в зала 1 на НДК и ще се излъчи по Българска национална телевизия.

За Хранова фестивалът ще бъде голям тест, защото тя не съумя да завоюва шоуто за фалшификати „Като две капки вода“, а на финала във „ВИП брадър“ публиката избра за обичана звезда на България Тото, а не нея. Марги е безпределно стимулирана да победи с огромната премия и щяла да даде всичко от себе си, с цел да завоюва конкуренцията.

Същото важи и за Нели Рангелова, на която й щръкват косите, когато чува, че колежката й е посочена за любимец за първото място. Пред свои приятелки тя се заканва, че ще бие Хранова, тъй като песента й била извънредно добра.

Нели се явява в дует с естрадната легенда Христо Кидиков. Те ще изпеят парчето „Любовно признание“ по текст на Георги Василев и музика на Камен Николов. Марги скача в борбата за призовите места с песента „Вярвах в теб“, писана от самата нея и по аранжимент на Пламен Господинов, написа „България днес“.

Фестивалът за поп и рок музика е част от културния календар на София за 2018 година и се провежда с поддръжката на Министерството на културата и Столична община. Това е осмото издание на фестивала.

И тази година премията за „Песен на публиката“ ще се връчи след гласоподаване на феновете. Парите от есемесите са в интерес на Националната благотворителна акция на Столична община „Нека бъдем по-добри“ за Център за лекуване и рехабилитация на хора, потърпевши при произшествия и в положение на будна кома.

Любопитен е и съставът на професионалното жури. Сред оценяващите са композиторите Михаил Белчев и Стефан Димитров, Иван Тенев, Калин Вельов и известният радиоводещ Данчо Стълбицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР